Högerklicka sedan igen på ikonen “Nytt textdokument.txt” och välj “Byt namn”. Döp filen till “Sverige.reg” När Windows frågar klicka på “Ja”. När du nu dubbelklickar på “Sverige.reg” skrivs den nya sökordningen in i Registereditorn. Nästa gång du skriver in något i adressfältet i din webbläsare – AltaVista ex vis – så ska den svenska varianten av Alta Vista komma upp. För att Windows ska kunna komma ihåg ditt lösenord måste du installera om klienten för Windows-nätverk i “Kontrollpanelen”. Öppna “”Kontrollpanelen”” och dubbelklicka på “Nätverk”. Markera “Klient för Windows-nätverk” och klicka på “Ta bort” (förutsatt att den finns där).

var finns Windows 10-registerfiler lagrade

Om inte, högerklicka på en tom yta och välj “Ny/Nytt”, “Strängvärde”. Byt namn på “Nytt värde #1” till “MenuShowDelay” och dubbelklicka på “MenuShowDelay”.

Smartkort I En Microsoft Windows Labbmiljö

Håll ned Ctrl samtidigt, så får du ihop en lång rad genvägar. Dessa drar du till den nya mappen “Skriva och läsa”, och släpper där. Gör likadant med alla andra “grupper” av genvägar. När rutan Avsluta Windows är uppe väljer du “Stäng av alla program och logga in som en annan användare”. Skriv sedan in ditt användarnamn som vanligt, så läser Windows in det nya registret.

  • Men du kan kringgå det här, genom att efter installationen starta om bara Windows.
  • Vi planerar inte Fixa DLL fel längre “vi ses där då” utan det heter “vi ringer efter jobbet”.
  • Punktmolnsmodulen installeras inte automatiskt med Geo och det beror på att det finns två olika versioner.
  • Du kan göra på samma sätt med hela enheter.
  • För att summera det hela, är CCleaner definitivt ett måste för alla datorer, oavsett om man är uppkopplad mot internet eller ej.
  • “Professional” varianten av Dotfuscator gör ett mycket bättre jobb än gratisvarianten.

Om hela ”Automatiska Uppdateringar” är gråmarkerat, och datorn är i en domän, då är uppdateringarna styrda centralt. Du kommer då att behöva ett litet registerhack för att tvinga uppdateringen att starta. (Den sedvanliga registervarningen – gör inte detta om du inte vet vad du håller på med). För att summera det hela, är CCleaner definitivt ett måste för alla datorer, oavsett om man är uppkopplad mot internet eller ej. Det tar minimalt med tid att lära sig vad programmet har att erbjuda allt utan att vara en belastning på systemets resurser. Applikationen kan definitivt ge lite kraft tillbaka till en trött dator eller till och med få den att fungera som ny igen.

Nyheter

Hjälppunktsfilen – project.gft – går inte att öppna eller så ser menyerna konstiga ut. Genom att gå in under Redigera/Inställningar och fliken Utskrift är det möjligt att byta från standardbilden Geoblue till en valfri. Notera dock att bildfilen måste finnas i globalkatalogen annars hittar inte Geo den. Avinstallationer är mycket sällan kompletta.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.