In dit artikel geven we je nog veel meer tips om je pc weer sneller te maken. Herstart vervolgens de computer en ga nogmaals naar de twee tabbladen van MSCONFIG. Is een van de uitgeschakelde items weer ingeschakeld , dan is dit waarschijnlijk een virus. Virussen laten zich namelijk niet zomaar uitschakelen. In veel gevallen is het verwijderen van een virus of ongewenste popup veel eenvoudiger dan je in eerste instantie zou vermoeden. Start hiervoor wederom het programma MSCONFIG en schakel op het tabblad Services alle niet-Microsoft services uit.

Bescherming van geheugenintegriteit inschakelen op Windows 10

Door op een van de items te dubbelklikken, komt u direct op de juiste locatie binnen Windows vanwaar het item wordt opgestart. Dat kan zijn in een map of direct in het Windows-register. Door met rechts op een item te klikken, kan via Properties alle aanwezige informatie worden achterhaald.

Schakel Tussen Schermen

Jelly Bean Key finder haalt de licentie code rechtstreeks uit het Windows-register. Het programma ondersteunt daarnaast nog eens 300+ andere applicaties om de licentie codes van terug te halen. Als u Windows heeft geïnstalleerd en u weet de licentie code niet meer, dan kunt u dat met het programma Jelly Bean Key Finder terug vinden. De licentie sleutels van het Microsoftproduct staan gewoonlijk op een sticker en bestaan uit 25 karakters. Wanneer u bijvoorbeeld één keer op Windows+P drukt, schakelt u over op de modus Dupliceren. Daarbij wordt op alle schermen de zelfde bureaubladinhoud weergegeven.

  • Op menig computer vindt u hier een zeer grote lijst services van diverse fabrikanten.
  • Wanneer het systeem functionaliteit mist, kan er altijd nog worden besloten de software weer in te schakelen of handmatig op te starten.
  • Als het goed is, wordt Windows Opstartherstel vervolgens automatisch gestart.
  • Interessante informatie dus voor mensen die overwegen een computerhulp aan Dll Kit huis-dienst te beginnen of regelmatig andere mensen helpen met hun computerproblemen.
  • Tot slot nog een laatste visueel hulpmiddel om ervoor te zorgen dat Windows wat overzichtelijker en georganiseerder voor je wordt.
  • Je zult zien dat er allerlei onderdelen in staan die je niet gebruikt, terwijl onderdelen die je wél gebruikt nergens te bekennen zijn.

Beter is de ventilator uit de computer te nemen en schoon e maken met een penseel. Ccleaner gaat met de bezem door je systeem om rommel te verwijderen.

Optie 2: Windows 11 Installeren Zonder Tpm Vanuit Windows 11 Iso Installatie

Met name de items waarbij in de kolom Publisher de naam Microsoft Corporation staat vermeld, kunnen beter ongemoeid worden gelaten. Deze items worden verborgen via Options, Filter options, de optie Hide Microsoft Entries te activeren. Het risico dat essentiële items worden uitgeschakeld wordt hiermee nagenoeg uitgesloten.

Taal Instellingen Beheren In Microsoft Edge

Dit is nodig om het Windows 10 iso bestand uit te pakken naar een map. Ik raad aan om het Windows 10 iso bestand en het Windows 11 iso bestand samen in een nieuwe map te zetten, dat houdt het overzichtelijk. Als het script klaar is vind u in dezelfde map als uup_download_windows.cmd een nieuw bestand.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.