Om du vill skapa mer utrymme klickar du på “Rensa systemfiler”. Detta är de minsta specifikationer som krävs för att köra Windows 11, men för den bästa Windows 11-upplevelsen rekommenderar vi att du installerar den på en enhet som är kraftfullare. Kravet på 4 GB RAM är särskilt lågt – vi rekommenderar inte att du försöker köra Windows 11 på en enhet med mindre än 8 GB RAM. Välj “Ladda ner verktyget nu” som finns på denna sida. Verktyget kommer att hjälpa dig att ladda ner och lägga in den senaste Windows-versionen på ett USB-minne. Felmeddelande när datorn inte vill installera senaste Windows-uppdateringen. I den mappen som öppnas kan du hitta mappen SoftwareDistribution och du ska då högerklicka på den och välja “Byt namn” ändra till SoftwareDistribution-old.

  • Se till att Använd reparationer automatiskt är ikryssat.
  • Hämta iTunes från Apples webbplats och klicka sedan på Hämta för att hämta iTunes-installationsprogrammet.
  • Snabbstartguide PC, Mac och Android Installation på PC Se filen Viktigt på installationsskivan eller Trend Micros webbplats för utförliga systemkrav.
  • Det har hänt att en vanlig Windows-uppdatering har gjort att en del datorer inte kan komma igång efteråt.
  • Program som installerats efter Windows d3drm.dll nedladdning 10-uppgraderingen måste installeras om.

Om du har många programvaror installerade blir det svårt att avinstallera alla dessa med hopp om att uppdateringen sen ska gå igenom. En bra början är att avinstallera antivirusskyddet. Detta gäller förstås inte om du kör Microsofts inbyggda skydd. Om inget av de tidigare knepen ser ut att fungera, kan man försöka ladda ned senaste uppdateringen för hand från Microsofts Windows 10 nedladdningssida. Den vanligaste orsaken till meddelandet “Uppdatering misslyckades” är att Windows väntar på två uppdateringar. Om en uppdatering av den typen att Windows måste startas om innan den kan installera nästa uppdatering, kan felmeddelandet visas. Ibland låser sig nedladdnings- eller uppdateringsprocessen helt och bara ”står och tuggar” utan att något händer.

De måste dock köra den senaste versionen av Windows 10 och uppfylla minimispecifikationerna för maskinvara. Oftast fungerar Windows Update i Windows 10 helt utan problem.

Installationsanvisning Fr O M Version

Således rekommenderas det inte att dessa används konstant och att man bör, om man kan, hålla sitt operativsystem uppdaterat. Detta görs från Windows Update-menyn genom att klicka på ”Pausa uppdateringar i 7 dagar”. När detta läge har aktiverats kommer operativsystemet inte att söka efter nya uppdateringar under den kommande veckan. Detta läge går att avsluta när som helst under de sju dagarna och Windows 10 kommer då att göra en sökning efter tillgängliga uppdateringar och ladda ned dessa.

varför uppdateras inte windows update

Du kan hämta de senaste uppdateringarna genom att besöka webbplatsenMicrosoft Windows Update. Om du har Windows 10 kan du också hämta iTunes från Microsoft Store. Om du har problem med att installera iTunes från Apples webbplats hämtar du iTunes från Microsoft Store. Om du inte kan hämta eller uppdatera iTunes från Microsoft Store kontaktar du Microsoft för hjälp. Ibland får man problem med Windows Update. I många fall uppstår detta när uppdateringar inte har gjort på väldigt länge eller att man man gjort en fabriksåterställning av sitt system.

Senior Computing Editor

Alternativt kan duförst läsa mer häroch ladda ner via länken på den sidan. Microsoft försökte göra denna mindre krångel med Windows 8, men de gick inte tillräckligt långt som Windows 8 kommer fortfarande automatiskt starta om datorn. Åtminstone, denna inställning bör vara mycket lättare att ändra.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée.